Uw beoordeling en ervaring

Bent u tevreden over uw maaltijd bij brasserie Sint-Jozef? Heeft u suggesties of tips? Laat het ons weten met een beoordeling regio Scherpenheuvel in ons gastenboek. Al uw ervaringen, indrukken en ideeën zijn welkom. U kunt er ook lezen wat andere gasten van ons unieke brasserie vinden.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Brasserie St. Jozef
4
27 Beoordeling
  • H M
    03-03-2019 17:32
    Wij bestelden een verwenkoffie. De teleurstelling was heel groot voor 9,5€. Een kannetje koffie van de jaren 60 om nog maar te zwijgen over het gebakje dat zeker zijn prijs niet waard was. Zowelde tafel als de vloer lagen er erbarmelijk bij voor een horecazaak op een zondagmiddag. Nadat ik dit aangaf was de reactie hetzelfde. Rustig met de collega aan de toonbank gaan wachten om de volgende klant te bedienen. Een mooi interieur is niet voldoende als de tafel niet gevuld is voor zijn prijs.
  • Henri V.
    19-02-2018 10:18
    Dit weekend middag gaat eten. Het eten was ondermaats. Kabeljauwhaasje volledig uitgedroogd, zeker 2 maal opgewarm. De garnaalsaus te duur 1 Euro per garnaal die we in ons bord vonden. Slechte acoutiek. Goed voor een broodje, geen aanrader voor warme maaltijd
  • A V.
    21-04-2017 19:59
    Super speedy gonzalez service. Heel vriendelijke en behulpzame bediening. Lekker gegeten. Mooi gezellig interieur.
  • Katharina H.
    03-11-2016 19:47
    Zeer lekker, en aangename bediening. Perfect voor een rustige en gezellige avond.
  • Martine Struelens
    29-10-2016 19:09
    Zeer vriendelijke bediening en vooral zeer lekker eten ... nog lekkerder stoofpotje dan van grootmoe ... een aanrader ... hier komen we zeker nog eens langs ...zo verder doen ! Aangenaam kader ook !
  • Alexandra W.
    05-09-2016 11:21
    Heerlijke gerechten !
  • Colon Pascal
    20-06-2016 14:32
    Schitterende croque maison en sympathieke bediening!
  • Leen W.
    15-06-2016 14:59
    Alles was lekker
  • Jan V.
    15-06-2016 14:56
    Mooi interieur
  • Rudi D.
    15-06-2016 13:53
    Iedereen moet er eens geweest zijn.
  • Raymond V.
    15-06-2016 13:37
    Ik kom vanavond mijn 8 jaar en alles is altijd in orde. Ik kom nergens anders in Scherpenheuvel.
  • Ŕobert W.
    15-06-2016 13:35
    Wij komen hier al 6 jaar om de 6 weken en blijven dit zo lang mogelijk doen
  • Nel D.
    15-06-2016 13:29
    Het was heel lekker. Bediening vlot .
  • Nicole V.
    14-06-2016 14:43
    Correcte bediening
  • Van den Brande J.
    14-06-2016 13:51
    Heel vriendelijke ontvangst, vriendelijke bediening, goed verzorgde keuken
  • Kris B.
    14-06-2016 13:38
  • Julia Biermans
    14-06-2016 13:33
    Heel hard veranderd van interieur, heel gezellig om te zitten, heel lekker gegeten en mooi verzorgd
  • Leen Kvlv oud-turnhout
    14-06-2016 13:30
    De zaak is heel netjes vernieuwd, aangenaam om te zitten. Het eten was in orde . Heel goede bediening. Proficiat
  • Marc Sannen
    13-06-2016 13:28
    De suggestie van de maand is een echte aanrader
  • ROB Van Gelder
    12-06-2016 20:18
    Met vier personen gaan eten, alle vier iets verschillend gegeten en fantastisch lekker. Zowel de suggestie menu als alles a la carte was geweldig lekker.
  • Biesmans Peter
    08-06-2016 19:58
    RIJ je door de mist van Londen in 'n autobus twee hoog , dan denk je daarin opgewonden ik wou dat die Scherpenheuvel vloog, want als moet eten in groot Londen valt alles steeds weer in het niet , in vergelijking met wat je in St . Jozef eet , drinkt , ziet en geniet ,
  • Sint Jozef Brasserie
    08-06-2016 14:08
    We kregen gisteren reactie i.v.m. groentjes bij een gerecht. Daar hebben we vandaag op ingespeeld en het werkt! Dank u wel May voor je suggestie.
  • Piter en Linda Van Cauwenbergh
    08-06-2016 13:43
    Originele suggestie , waterloop met streekproduct asperges en een heel lekker koninginnehapje MET groentjes sla inbegrepen. Sint Jozef is een Grand Café met veel klasse!
  • Inge Evens
    07-06-2016 13:40
    Wij zijn met onze mensen van vzw Berkenhout op bezinning in Scherpenheuvel. Wij hebben bij St.Jozef iets gedronken op het zonnige terras. Daar wij met mindervalide zijn, zijn wij uiterst tevreden over de toiletten die goed toegankelijk zijn voor onze rolstoelgebruikers. Tevens een fijne service.
  • May Mathijssen
    07-06-2016 13:37
    Heel lekker gegeten, maar miste iets van groentjes bij het hoofdgerecht
  • Maria Bertels
    07-06-2016 13:31
    Ik van de kvlv groep stelen en belande zoals elk jaar in Brasserie Sint Jozef. De ontvangst was goed, en het interieur is heel chique en ik heb heel lekker gegeten. Ik kom zeker terug.
  • gregory o.
    06-06-2016 15:00
    Heel lekker