Voor ieder wat wils op onze kaart

Onze gerechten worden bereid met verse producten. Dagelijks worden vlees, vis en groenten aangevoerd door kwaliteitsleveranciers.
Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen.

 

 

Ontbijt vanaf 8 uur

mogelijk tot 11u

Keuze uit Standaard ontbijt, St. Jozef ontbijt of Luxe ontbijt. 
 Pistolets/sandwiches belegd met charcuterie.
 Spiegelei, spek met eitjes, diverse omeletten.
 

Snacks

doorlopend tot 18u

Croque maison, vuistje, monsieur, madame, Hawaï, tomaat, bolognaise, vidé.
Toast champignon, cannibale, gerookte zalm.
Uitsmijter
Spaghetti bolognese en carbonara, macaroni, lasagne, pasta vege
Kaas – en garnaalkroketten
 

Slaatjes

doorlopend

 Ham, Russisch ei, filet Americain, zalm, gemengde charcuterie, Noorse, tomaat-garnaal en
Vegetarische schotel met fruit, kip ananas, scampi
 

Voorgerechten

doorlopend

 Dagsoep, tomatensoep
  Tomaat–garnaal, gerookte zalm
 Kaaskroketjes, garnaalkroketjes of duo van
 Scampi maison of Italiaans
 

Hoofdgerechten

doorlopend

 Dagelijks dagschotel of dagmenu
 Koninginnenhapje, stoofvlees, ossentong Madeira, gegratineerd witloof, spareribs, steak, entrecôte, schnitzel, varkenshaasje, kipfilet of ½ kip en keuze uit diverse sauzen
 Scampi, forel, roze zalm, kabeljauwhaasje, tongrolletjes, vispannetje, zeetong
 - Tijdens het seizoen: Mosselen -
 - Van oktober t/m april: Bakharing -
 NIEUW: Jozefgras

Kleine eters

doorlopend

 Kinderspaghetti, koninginnenhapje, stoofvlees, vissticks, vleeskroket, kippenvingers, curryworst
 

Desserten

 Taarten en ijscoupes - doorlopend
 Pannenkoeken, Brusselse wafels en beignets - vanaf 14u tot 18u
  Sabayon, moelleux